Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 d'agost tres homes de 21, 27 i 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Piera (Anoia) com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els fets es remunten al 12 d'agost quan es va produir un furt de cablejat telefònic a la zona del Bedroc, a la localitat de Piera. Uns desconeguts van sostreure uns 250 metres de cable de línia telefònica. Segons la denúncia, el valor del material sostret i la reparació dels danys causats era de 4.200 euros. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar l'autoria dels fets i, gràcies a la coordinació amb la Policia Local de Piera, es van detenir els presumptes lladres el passat 27 d'agost.

Els agents van esbrinar que minuts després de produir-se la sostracció -el dia 12 d'agost-, la Policia Local de Piera va identificar tres joves que viatjaven en un turisme i els hi va comissar diverses eines utilitzades per cometre aquest tipus d'il·lícit penal.

La investigació va concloure el passat 27 d'agost amb la detenció dels tres joves que havien estat identificats per la Policia Local, com a presumptes autors del furt. Els detinguts van quedar en llibertat, després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.