Mossos d´Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 24 de setembre dos joves, de 19 i 21 anys, un de nacionalitat espanyola i l´altre de nacionalitat brasilera, veïns de Manresa (Bages), com a presumptes autors d´un robatori amb força a Manresa (Bages).

Pels voltants de les deu del matí del mateix dia, els mossos van rebre l´avís d´un testimoni que acabava de veure tres persones que havien entrat en una casa, saltant la tanca del jardí i trencant un dels vidres que donava accés a l´interior.

Quan els agents van arribar al lloc, a pocs metres del domicili on havien entrat a robar, van veure un jove que coincidia amb una de les descripcions facilitades pel testimoni. El jove estava molt nerviós i quan els agents el van voler identificar va fugir corrents.

Els mossos el van interceptar i detenir, per la seva presumpta relació amb el robatori.

Seguidament, els mossos van comprovar que havien entrat a robar a l´esmentat domicili, tot i que els lladres ja havien fugit.

Una segona patrulla, que es trobava per la zona, va localitzar un home al qual li constava una ordre de detenció per un robatori amb força interior de domicili comès el passat mes de març a Manresa. Quan el van escorcollar li van localitzar diversos objectes que havien estat sostrets a la casa on s´havia produït el robatori.

Els detinguts van passar el dia 26 de setembre a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. El jutge va decretar l´ingrés a presó per un d´ells i l´altre va quedar en llibertat amb càrrecs.