Una nena de sis anys va haver de rebre 20 punts a la cama després de clavar-se unes punxes al parc de la plaça d'Espanya de Manresa. La menor era en un tobogan al qual li mancava un dels taulons de fusta. Els pares es queixen que el cordó policial que impedia el pas a l'atracció era trencat i poc visible, per la qual cosa demanen responsabilitats a l'Ajuntament.

Segons expliquen els pares de la menor, Marta Montoya i Juan Carlos Macias, i consta en la denúncia que van presentar als Mossos d'Esquadra l'endemà del succés, l'accident es va produir el divendres 17 d'octubre. La família afirma que, a banda que el cordó policial era trencat, resultava insuficient ja que no era prou visible. "Si no, en quin cap entra que l'haguéssim deixat pujar", diu ella. Segons els pares, la nena no va veure el forat i va quedar enganxada per una cama, es va clavar les punxes que subjectaven el tauló que faltava, les quals quedaven al descobert.

Els pares van alertar la Policia Local dels fets, "però no s'hi va desplaçar ningú i ens van dir que ens havíem d'esperar a dilluns per poder presentar la denúncia". Van dur la menor a l'ambulatori de la plaça d'Espanya, on, a causa de la profunditat de les lesions, els van derivar a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Segons assenyala l'informe mèdic, la nena tenia tres ferides incisives a la cama i va ser necessari que li donessin 20 punts.