Dos camions accidentats han tallat aquest migdia els dos principals accessos viaris del Bages a l'àrea metropolitana, la C-55 i l'autopista C-16. En cap cas no hi ha hagut ferits greus, segons els Bombers.

Els dos accidents han estat gairebé simultanis, segons les mateixes fonts. Poc després d'1/4 de 3 del migdia, un camió sense càrrega ha fet la tisora al tram sud de la C-55, a Monistrol de Montserrat, i ha quedat travessat a la calçada. El conductor ha resultat ferit lleu. Els Mossos han tallat la via i posteriorment hi han donat pas alternatiu fins a 2/4 de 7 de la tarda, cosa que hi ha provocant importants retencions.

Pocs minuts després, a l'autopista de Manresa a Terrassa (C-16), un camió també ha quedat travessat a al calçada en sentit Manresa, al terme de Vacarisses, amb la qual cosa s'ha hagut de tallar. El conductor ha resultat il·lès. El trànsit ha estat desviat a la carretera C-58 fins a 1/4 de 5 de la tarda, quan la calçada de l'autopista C-16 s'ha reobert al trànsit, segons el Servei Català de Trànsit.