Els Mossos d'Esquadra han detingut a Ripoll tres homes d'entre 20 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Fruitós de Bages i Manresa (Bages), acusats d'entrar a robar en una perruqueria de Sant Quirze de Besora (Osona).

Segons ha informat la policia catalana, cap a les tres de la matinada del passat 5 de desembre els mossos van ser alertats d'un robatori en una perruqueria de Sant Quirze de Besora.

Una patrulla que es trobava per la zona va muntar un control de pas a la carretera C-17, per si els lladres fugien en direcció al Ripollès.

Al cap de poca estona van veure un vehicle que s'acostava a la seva posició, i que davant la presència policial, accelerava la marxa.

Els agents el van perseguir, però el conductor va reduir la velocitat i de dins van saltar dues persones.

Seguidament, el vehicle va tornar a accelerar per intentar fugir del lloc, però els agents el van interceptar i van detenir al conductor.

Quant a les persones que havien saltat, una d'elles va quedar ferida, pel que va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona amb politraumatismes, i portava a sobre un rellotge, un penjoll d'or, un joc de guants i diners.

Després de la seva hospitalització es va confirmar que entre els objectes que havien sostret en el robatori a la perruqueria hi havia un rellotge, un penjant, una bossa, uns 300 euros en efectiu i un ordinador portàtil.

Els investigadors van continuar amb la recerca del tercer implicat que havia fugit i el van localitzar a l'estació d'autobusos de Ripoll, quan intentava agafar un transport públic per anar a Manresa.

Els detinguts, tots amb múltiples antecedents, van passar el dia 6 a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Ripoll, que va decretar la seva llibertat a l'espera de judici.