Els Mossos d´Esquadra van detenir el 14 de gener passat un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Manresa, com a presumpte autor d´un robatori amb força a interior de domicili.

Entre la nit del 3 al 4 de gener d´enguany es va produir un robatori en un domicili de Manresa (Bages) mentre els propietaris estaven dormint a l´interior. L´autor va accedir a l´habitatge escalant fins una finestra del pis que es trobava a pocs metres del cel obert de l´edifici, el qual és de fàcil accés.

Un cop a l´interior, l´autor va sostreure una bossa de mà de pell, on hi havia un passaport diplomàtic, el permís de conduir, diverses targetes bancàries, un clauer de plata, dues carteres de pell i un sobre amb 1890 euros. A més, de les tauletes de nit es va endur dos telèfons mòbils, un rellotge d´alta gama i un anell d´or amb un brillant.

Quan les víctimes es van despertar es van adonar que durant la nit algú els havia entrat a robar.

Arran dels fets, els agents de la Unitat d´Investigació de Manresa van iniciar unes indagacions per esbrinar qui havia estat l´autor del robatori. La investigació va permetre identificar al lladre, el qual va ser detingut el passat 14 de gener a Manresa.

En el pis del presumpte autor es van trobar gran part dels objectes sostrets a les víctimes.

El detingut, amb antecedents, va passar el 17 de gener a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar el seu ingrés a presó.