Familiars i amics de la manresana i el seu fill morts en l'accident d'aquest dimarts a la C-55 han convocat per divendres a la tarda un acte a Manresa per homenatjar les dues víctimes, segons ha confirmat a Regió7 la plataforma No Més Morts a la C-55, que ja ha anunciat que assistirà a la concentració. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a la plaça de Crist Rei. De moment, es desconeix el dia i lloc del seu funeral.

Les víctimes, tal i com publica aquest dimecres l'edició de paper de Regió7, són Angelita Brito Gomes, de 43 anys i de nacionalitat brasilera, i el seu fill de 9 anys, Víctor Álvarez Brito, que vivien a Manresa. La dona feia molts anys que residia al Bages, i anteriorment havia viscut a Súria i a Valls de Torroella. Tant ella com el seu fill eren socis del Club Beisbol Manresa, on jugava el nen. Tots els partits de beisbol d'aquest cap de setmana a Catalunya inclouran un minut de silenci en record seu.

El menor, d'altra banda, cursava quart de primària a l'escola Joviat de Manresa. Els seus mestres i companys de classe també li preparen un acte de comiat per aquest dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al pati del centre escolar.

Al seu torn, la Plataforma No Més Morts a la C-55, tal i com fa després de cada accident mortal, ha convocat un nou tall de la carretera per al proper dissabte 11 d'abril, a les 5 de la tarda. Es farà a l'entrada del polígon d'Olesa, a poca distància del punt quilomètric 6, on es va produir l'accident mortal d'aquest dimarts. L'objectiu serà, com cada vegada, exigir al Govern el desdoblament de la C-55 i la gratuïtat de l'auopista C-16.