Segueix-nos a les xarxes socials:

Rescaten un ciclista que s'ha ferit al cap en una zona de difícil accés de Rajadell

Els Bombers també han hagut de salvar un escalador que ha quedat ferit mentre feia la via Sol Solet, al Bruc

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al matí un ciclista que s´havia accidentat a la zona de la carena del Servitge, al terme municipal de Rajadell, en una zona de difícil accés per a l´ambulància.

Els fets han tingut lloc cap a 3/4 de 10 del matí. Fins al lloc s´hi ha desplaçat l´helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup d´Actuacions Especials) i del GEM (Grup d´Emergències Mèdiques) i tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, a més d´una ambulància del SEM (Sistema d´Emergències Mèdiques).

El ferit, un home de 61 anys, ha estat evacuat, amb l´helicòpter de rescat dels Bombers, a l´Hospital Parc Taulí de Sabadell, amb un traumatisme cranial i possible fractura del nas.

Paral·lelament, al Bruc, un escalador ha resultat ferit mentre feia la via Sol Solet a la canal de l´Oca. L´alerta s´ha rebut per part dels Bombers a les 11.56 hores d´aquest matí i s´ha activat un dispositiu format per l´helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE i del GEM amb el suport d´una dotació terrestre.

El ferit, un home de 36 anys, que ha quedat assegurat tot i despenjar-se de la via, ha estat rescatat i evacuat fins a Can Jorba, on s´ha fet el trànsfert amb l´helicòpter del SEM, que l´ha traslladat a l´hospital de Bellvitge en estat menys greu.

Prem per veure més contingut per a tu