Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinc detinguts per sostreure roba de botigues de Manresa amb un valor de 1.400 euros

Els sospitosos van ser detinguts per una patrulla de trànsit després que fessin una infracció al volant

Cinc detinguts per sostreure roba de botigues de Manresa amb un valor de 1.400 eurosACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i dues dones, d'entre 20 i 34 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de furt i un delicte de pertinença a organització criminal.

Els fets van passar el 16 de desembre quan una patrulla que feia tasques de seguretat ciutadana a Manresa va observar un vehicle que va cometre una infracció de trànsit. Els agents el van aturar i quan van obrir el portaequipatges, els mossos van veure que tenia una bossa i dues motxilles plenes de roba amb etiquetes de diverses botigues. A més, entre les peces hi havia un pantaló texà que encara portava un dispositiu d'alarma enganxat i embolcallat amb paper de plata.

Els Mossos d'Esquadra, durant el registre, també van trobar material divers i que normalment es fa servir en robatoris. Entre les peces trobades hi havia objectes de paper de plata per inutilitzar alarmes, tornavisos, i un ganxo metàl·lic que suposadament s'utilitza per arrencar els dispositius d'alarma. A més, segons la policia, una de les noies encara portava parts de les alarmes que havia inutilitzat.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa el dia 18 de desembre.

Prem per veure més contingut per a tu