Els Mossos d'Esquadra han detingut una veïna d'Olvan de 54 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'haver sostret les joies del domicili on treballava com a cuidadora. A la dona se li atribueix un delicte de furt.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc el 25 de gener, quan els Mossos van rebre la denúncia d´una persona que manifestava que li havien sostret joies del seu domicili.

Arran d´aquest fet, els agents van iniciar una investigació per tal d´esbrinar què havia passat. Poc després, els investigadors van detectar que no hi havia cap forçament d´accés al domicili, per la qual cosa es va sospitar que l´autor podia ser algú vinculat a la casa.

Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que l´autora dels fets era una dona que havia treballat a la casa com a cuidadora. Segons els investigadors, va sostreure les joies i després les va vendre en una botiga de compra-venda d´or.

Finalment, aquest dilluns passat els Mossos van localitzar i detenir la presumpta autora per un delicte de furt. La dona va passar l'endemà a disposició judiical.