Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut per atacar agents de la Policia Local amb un desodorant en flames a Manresa

L'home havia estat denunciat per copejar la porta d'una veïna i quan els agents van arribar al bloc els va rebre llançant flamarades per sota de la seva porta. Els fets van passar al barri de la Sagrada Família de la capital del Bages

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir aquest dimarts passat al migdia un home de 25 anys per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, després d'atacar-los amb un llançaflames casolà fet amb un esprai de desodorant.

Els fets van ocórrer a quarts de dues, quan els agents van rebre una trucada d´auxili d´una veïna del barri de la Sagrada Família que informava que un home li estava picant de peus i mans a la porta de casa seva, alhora que rebia insults i amenaces.

Un cop els agents van arribar al lloc dels fets i van veure els desperfectes causats, la veïna que els havia avisat els va informar que el causant dels cops i els insults havia estat el veí del pis de dalt, que en veure arribar la patrulla s´havia tancat al seu domicili.

Quan la patrulla es va personar al domicili del presumpte agressor, aquest els va rebre amb amenaces de mort i va encendre un esprai de desodorant i va dirigir la flama per sota la porta, formant-se a l´exterior del habitatge una espectacular flamarada que va obligar els agents a llançar-se a un costat per tal d'esquivar el foc.

Amb posterioritat, els membres del cos van aconseguir que l´individu obrís la porta i finalment va ser detingut i imputat per un delicte d´atemptat contra agents de l´autoritat.

Prem per veure més contingut per a tu