Un home ha mort aquest dilluns al matí quan el cotxe que conduïa ha xocat frontalment contra un camió, a l'eix diagonal (C-15), a l'altura de Vallbona d'Anoia, segons han informat els Bombers, el SEM i el Servei Català de Trànsit. Es tracta de J. E. S. B., de 67 anys, veí de la Torre de Claramunt i nacionalitat espanyola.

L'accident ha tingut lloc a 2/4 de 12 del matí al punt quilomètric 37, a l'altura de Vallbona, on, per causes que es desconeixen, han col·lidit frontalment un cotxe i un tràiler que transportava bombones de ferro.

Com a conseqüència, el conductor del cotxe ha resultat mort. Els Bombers de la Generalitat, que s'hi han desplaçat amb quatre dotacions, han retirat el cadàver de l'interior del vehicle.

El conductor del camió, per la seva banda, ha resultat ferit lleu i, segons el SEM, ha estat atès al mateix lloc dels fets, sense que hagi fet falta el seu trasllat hospitalari. El SEM s'ha activat amb dues ambulàncies.

Fins a l'indret també s'hi han traslladat quatre patrulles dles Mossos d'Esquadra, que han tallat totalment la calçada. El trànsit s'ha desviat per l'interior del poble de Vallbona d'Anoia.