Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor de Gironella de 50 anys que va multiplicar per sis la taxa d'alcoholèmia i que, a més, conduïa un vehicle sense carnet, ja que el tenia retirat per ordre del jutge. L'home va ser denunciat després d'haver-se accidentat a la població.

Per aquest motiu, els agents han denunciat el gironellenc per la via penal acusat de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir sota els efectes de l'alcohol i un altre per fer-ho mentre tenia el carnet de conduir retirat.

Els fets, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc divendres passat, poc després de les 2 del migdia, quan els Mossos van rebre l'avís que un vehicle s'havia accidentat a l'avinguda Catalunya de Gironella.

Un cop van arribar al lloc, els agents van comprovar que el cotxe havia impactat contra una jardinera, tot i que l'home, que presentava clars símptomes d'embriaguesa, va sortir il·lès de la col·lisió. En fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat d'1,45 mg/l, és a dir, una xifra sis vegades superior a la taxa permesa.