Segueix-nos a les xarxes socials:

Rescaten una gossa atrapada des de feia dies en una canal de Montserrat

L'animal, localitzat per excursionistes, estava viu, però es trobava molt dèbil per la falta d'aigua

Rescaten una gossa atrapada des de feia dies en una canal de MontserratBOMBERS

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dimarts al migdia una gossa que estava atrapada en una canal a Montserrat, d'on no podia sortir, i que es trobava en aquesta situació des de feia dies. L'animal ha estat localitzat viu, però dèbil i deshidratat, ja que havia estat tot aquest temps sense beure ni menjar.

Els fets, segons han explicat els Bombers, han tingut lloc a 3/4 de 2 del migdia. Dos excursionistes que havien aparcat el seu cotxe a Collbató, a la zona dels dipòsits, han començat a pujar a Montserrat pel Camí de les Bateries. De cop i volta, han trobat la gossa atrapada en una canal, en una zona de difícil accés, i han avisat els cossos d'emergència.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat una dotació del grup de rescat dels Bombers i una altra de Collbató. La Policia Local ha informat que la gossa estava perduda des de feia dies i que els seus propietaris havien donat l'alerta de desaparició.

Els efectius han pogut rescatar l'animal i li han donat aigua. Posteriorment, s'han posat en contacte amb els propietaris de la gossa (de nom Linda) per tal de retornar-los l'animal.

Prem per veure més contingut per a tu