Segueix-nos a les xarxes socials:

La Generalitat expedienta de nou la Hispano Igualadina, ara per l'incendi d'un autocar al Bruc

L'incident en el bus de la línia que uneix Igualada amb Barcelona no ha causat ferits però el Govern considera que els fets són "inadmissibles"

La Generalitat expedienta de nou la Hispano Igualadina, ara per l'incendi d'un autocar al BrucBombers de la Generalitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat, titular de la línia que comunica Igualada amb Barcelona a través de l'empresa concessionària Monbus Hispano Igualadina, obrirà un expedient sancionador a la companyia per un incendi aquest dissabte al matí en un dels seus vehicles. A través d'un comunicat, el Govern ha lamentat els fets i els ha qualificat de "greus" i "inadmissibles".

L'empresa ja està sent sotmesa a una auditoria externa, encarregada per la Generalitat a través de l'ATM de Barcelona, per fer un seguiment intensiu del servei Igualada-Barcelona, que acumula nombroses queixes dels usuaris.

A través de l'auditoria, s'estan inspeccionant tots els vehicles i s'està fent un control del compliment dels horaris i de l'estat de les parades. L'auditoria, que es preveu que estigui tancada després de l'estiu, determinarà si cal revisar la concessió.

Prem per veure més contingut per a tu