Un menor mata la seva mare a Badajoz

Tots dos vivien en el seu domicili amb l'altra filla de la víctima, també menor d'edat

El presumpte autor dels fets, de 17 anys, ha estat qui ha avisat la policia

Efectius de la Policía Nacional al carrer América de  Badajoz

Efectius de la Policía Nacional al carrer América de Badajoz / S. GARCÍA

Jonás Herrera

Un menor de 17 anys ha matat presumptament aquest migdia la seva mare en el seu habitatge a Badajoz. A les 14.35 hores, la Sala Cimacc 091 rebia una trucada en la qual un jove alertava d'haver discutit amb la seva mare, agregant que l'havia agredit amb arma blanca. Nombroses dotacions de la Policia Nacional han acudit al domicili de la víctima minuts després, al carrer Amèrica, on han pogut trobar el cos sense vida de la víctima.

La víctima, una dona de 60 anys, era mare adoptiva del presumpte autor dels fets. En l'habitatge vivia a més una altra filla, també menor d'edat, de 14 anys. La víctima era professora del CEIP Els Glacis de Badajoz.

El succés ha causat commoció entre els veïns. Segons comenten, "era un nen molt bo i educat". El presumpte autor dels fets ja ha estat traslladat a dependències policials i serà Fiscalia de Menors la que decideixi si passa la nit en dependències policials o és traslladat al Centre de Compliment de Mesures Judicials Marcelo Nessi. La investigació continua oberta.