Tres persones van resultar ferides lleus en tres accidents entre dimecres al vespre i ahir a la tarda al Bages i al Berguedà, als municipis de Navàs, Puig-reig i Sant Fruitós, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

En primer lloc, dimecres a 1/4 de 10 del vespre, una persona va resultar amb lesions lleus en patir un accident de trànsit a la carretera que comunica Navàs amb el nucli del Mujal, la B-423. Segons van explicar ahir fonts dels Bombers, el vehicle, un turisme va bolcar i una persona que anava a l'interior va fer-se ferides lleus.

D'altra banda, una persona també va resultar ferida lleu, la mitjanit de dimecres a dijous, en un accident de trànsit a Puig-reig. Els fets van tenir lloc cap a les 12 de la nit, a la carretera C-1411a, quan un vehicle que conduïa la víctima va sortir de la calçada i va impactar contra una senyal de trànsit. De resultes del xoc, el conductor va patir ferides lleus.

Per últim, dos cotxes van col·lidir ahir a la tarda en un accident a l'eix del Llobregat (C-16), al terme de Sant Fruitós de Bages. Els fets van tenir lloc a 3/4 de 4 de la tarda al punt quilomètric 57 de la C-16, a la calçada en sentit Berga. Hi va haver un ferit, que va ser evacuat pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.