Segueix-nos a les xarxes socials:

Localitzen un veí de 70 anys de Castellnou de Bages que ha passat la nit al ras

L'afectat, que presentava contusions i esgarrinxades, havia caigut per un marge d'uns dos metres

Els equips de recerca han localitzat aquest divendres al matí un veí de 70 anys de Castellnou de Bages que estava desaparegut des d'aquest dijous a la nit, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. L'home estava conscient, però presentava contusions i esgarrinxades, ja que havia caigut per un marge d'uns dos metres.

La família va presentar l'avís de la desaparició a les 10 de la nit de dijous. Segons va alertar, l'home havia sortit a caminar, com feia sovint, però no havia tornat a casa.

Immediatament, es va muntar un dispositiu de recerca que ha durat tota la nit. En l'operatiu, hi han participat els Bombers, els Mossos, els Agents Rurals i les policies locals de la zona, entre d'altres. Al matí, s'ha incorporat a la recerca un helicòpter dels Bombers.

Finalment, a 2/4 de 12 del matí, l'home ha estat localitzat, conscient, al costat d'un camp. Segons les mateixes fonts, havia caigut per un marge d'uns dos metres i no s'havia pogut incorporar.

L'home, que presentava contusions i esgarrinxades, ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu