El Jutjat de Violència sobre la Dona de Manresa ha deixat aquest divendres en llibertat sense càrrecs el manresà que va ser detingut dimecres a la nit per la Policia Local per un delicte de violència a la llar, arran d'una baralla amb la seva parella. La magistrada, a més, ha decretat l'arxivament del cas.

Els agents locals havien trobat la noia a fora de casa, amb lesions a la cara i al pòmul, sense sabates i sense roba d'abric, a la zona de l'Avinguda Universitària, tal i com va informar el cos policial en un comunicat. La patrulla havia acudit a la zona alertada pel suposat agressor, que va explicar que, després d'una baralla, la noia havia marxat del domicili, descalça i sense abric.

El detingut, que no tenia antecedents, ha estat dues nits a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Finalment, aquest divendres ha passat a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona de Manresa. Davant de la jutgessa, s'ha acollit al seu dret a no declarar. La noia, que no havia presentat cap denúncia, tampoc no ha declarat.

El fiscal, després de llegir l'atestat dels Mossos d'Esquadra (que recollia les manifestacions de la Policia Local), ha renunciat a presentar acusació. Davant d'això, la jutgessa ha decretat l'arxiu del cas perquè "no resulta degudament justificada la perpetració de l'il·lícit penal que ha donat lloc a la formació de la causa", segons la resolució, a què ha tingut accés aquest diari.