Segueix-nos a les xarxes socials:

Els CDR tallen la C-25 a Santa Maria d'Oló per protestar contra l'inici del judici

Els manifestants han cremat pneumàtics al mig de la via per impedir el pas dels vehicles. La circulació s'ha normalitzat a 3/4 de 10 del matí

Els CDR tallen la C-25 a Santa Maria d'Oló per protestar contra l'inici del judici@CDRCatOficial

Els CDR han tallat diverses carreteres a tot Catalunya aquest dimarts des de primera hora per protestar contra l'inici del judici de l'1-O, previst per avui a les 10 del matí. Entre les vies afectades hi ha la C-25, on els manifestants han col·locat desenes de pneumàtics al mig de la via i els han incendiat per impedir el pas dels vehicles.

L'eix Transversal ha estat tallat des de primera hora en direcció a Manresa, des del punt quilomètric 159, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, i s'han fet desviaments per la C-59 i BV-4313. Minuts abans de les 9 s'ha reobert un dels dos carrils en direcció a Manresa i les aturades eren de mig quilòmetre. La circulació s'ha normalitzat a 3/4 de 10 del matí. "Si el 'judici farsa' es du a terme la normalitat es trenca", han apuntat els comitès des de Twitter.

Altres vies tallades

A Barcelona, els CDR han tallat la calçada central de l'avinguda Diagonal en ambdós sentits de la marxa, a l'altura de la plaça Reina Maria Cristina. Els manifestants portaven una pancarta on es podia llegir "Contra la justícia espanyola. República catalana". També s'ha tallat la Gran Via de Barcelona a l'altura de Glòries.

Fora de la capital catalana, s'han portat a terme accions de protesta a l'AP-7, a Sant Celoni, en sentit sud, on s'han cremat pneumàtics. Trànsit ha informat que el tercer carril de l'autopista estarà probablement tallat tot el dia per reparar l'asfalt.

Prem per veure més contingut per a tu