Segueix-nos a les xarxes socials:

Desallotjats i confinats desenes de veïns de Sant Vicenç de Castellet per una falsa alarma

Els Bombers i els tècnics determinen que es tracta d'un problema amb l'aigua després de descartar una suposada fuita de gas i confien en què els afectats puguin tornar aviat a casa

Desallotjats i confinats desenes de veïns de Sant Vicenç de Castellet per una falsa alarma| Toni Mata

Falsa alarma aquest dissabte al matí a Sant Vicenç de Castellet. Uns 20 veïns han estat desallotjats de les seves vivendes i unes desenes més confinats a les seves cases a l'entorn dels números 97 i 99 del carrer Eduardo Peña després que un avís a la Policia Local alertés d'un soroll que feia témer una possible fuita de gas. El protocol habitual s'ha posat en marxa però ben aviat s'ha descobert que les vibracions que ja se sentien des de la nit anterior responien a una fuita d'aigua sense conseqüències. A mig matí, una hora després de l'alerta, tothom ja era a casa seva.

«Vaig arribar a casa de matinada i sentia un brunzit, vaig pensar que potser era un insecte o un niu», ha comentat Sana Kadri Castillejos a aquest diari avui al migdia: «jo visc al tercer i el soroll era fort, imagino que els dels primers pisos encara ho sentien més». A primera hora del matí, els veïns han alertat el cos de policia local i s'ha activat el protocol amb els bombers -que han estat avisats a les 9.40 h i han enviat quatre vehicles- i l'ambulància.

El màxim perill s'ha centrat en el fet que el soroll provenia d'un lloc molt proper a una canonada de conducció del gas. Un cop inspeccionat l'indret, el tècnic que s'ha personat al carrer Eduardo Peña s'ha adonat que hi havia un foradet -o, millor dit, un estrip, de tant petit que era- que, malgrat tot, ha estat el causant de tot l'enrenou. La fuita d'aigua no ha comportat cap problema i la normalitat ha tornat a la zona al cap d'una hora.

Prem per veure més contingut per a tu