L'Audiència de Barcelona manté la llibertat condicional per als tres condemnats pel cas d'abusos sexuals a una menor a la fàbrica Vinyes de Manresa. En canvi, ha confirmat l'ordre de cerca i captura i ingrés immediat a la presó per als dos processats que la setmana passada no es van presentar davant el tribunal en la vista que havia de resoldre sobre la situació personal de tots cinc.

Per als tres condemnats que es van presentar davant el tribunal, la sala els imposa les mesures de presentació periòdica als jutjats, la prohibició d'anar a l'estranger i també la prohibició de comunicar-se i acostar-se a la víctima.

En les seves resolucions, fetes públiques ahir i a les quals ha tingut accés Regió7, l'Audiència manté en llibertat aquests tres condemnats pel fet que la sentència no és ferma, ja que està recor-reguda perquè cap de les parts hi ha estat d'acord. Les defenses demanen l'absolució dels acusats, mentre que la fiscalia i l'acusació particular demanen que s'elevi la consideració dels fets a agressió sexual, i no abusos, i s'imposin unes penes més elevades, a més de condemnar els dos processats absolts. Dels cinc condemnats, tres ho han estat a 10 anys de presó per abusos sexuals i dos ho han estat a 12 anys per un delicte continuat d'abusos.