Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos detenen al Bages dos homes i una dona per deu furts de cable telefònic al Berguedà

El lladres van furtar 1.042 quilos de cablejat valorat en més de 3.700 euros

Els Mossos d'Esquadra de Berga van detenir el dia 13 de maig a Manresa, Súria i Sant Fruitós del Bages, dos homes de 38 i 36 anys, veïns de Súria i Artés i una dona de 36 anys, veïna de Sant Fruitós del Bages, tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de deu delictes de furt de cable telefònic.

Des de l'inici de l'any 2020 s'han produït diversos furts de cable telefònic a la comarca del Berguedà, els quals han causat un greu perjudici, sobretot a persones d'edat avançada usuaris del servei de teleassistència. Majoritàriament els furts van succeir a la població de Viver i Serrateix i Sant Maria de Merlès.

Arran dels fets, agents de la Unitat d'Investigació de Berga es van fer càrrec de les indagacions i van constatar que tots els furts de cable s'havien produït en zones boscoses i que els lladres venien els material sostret en deixalleries de comarques properes. Entre els deu furts van sostreure 1.042 quilos de cable, obtenint-ne un benefici 3.799 euros.

Fruit de les investigacions, el 13 de maig els mossos van detenir dos homes i una dona, per la seva presumpta implicació en els furts.

La detinguda, un cop va declarar en seu policial amb la presència de lletrat, va quedar en llibertat a l'espera de ser citada per comparèixer davant de V.I.

Els altres detinguts, que tenen antecedents per fets similars, va passar el dia 14 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Prem per veure més contingut per a tu