Segueix-nos a les xarxes socials:

Persecució pels carrers de Manresa a 130 km/h i en direcció contrària

Dos homes enxampats mentre robaven en un local d'oci del Passeig del Riu han intentat fugir de la Policia de forma temerària

Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada dos homes de 31 i 41 anys, nascuts a Santpedor i Artés respectivament, a qui se'ls imputa el presumpte delicte de robatori amb força.

Segons la Policia Local de Manresa, els fets han ocorregut a quarts de 6 de la matinada, quan una patrulla que passava pel Passeig del Riu ha vist la porta d'un local d'oci forçada i un individu que corria. Els agents li han ordenat que s'aturés però l'home no els ha fet cas, ha entrat en un vehicle on l'esperava un altre home i han fugit en direcció a Sant Joan de Vilatorrada.

En aquest moment ha començat la persecució. La patrulla ha activat els llums prioritaris i les sirenes, indicació que no ha fet aturar el vehicle dels dos lladres, que segons la Policia Local, cada vegada accelerava més, circulant amb temeritat manifesta, a gran velocitat i entrant en diversos carrers per direcció prohibida. Tot i arribar a superar els 130 km/h en la fugida, el vehicle no ha deixat enrere els policies; ha acabat abandonat la carretera i s'ha introduït per un camí on finalment ha quedat bloquejat. Un dels dos homes ha intentat fugir a peu sense èxit mentre que l'altre s'ha quedat dins del vehicle.

Se'ls imputa un delicte de robatori amb força i també per un delicte contra la seguretat del trànsit el conductor.

Prem per veure més contingut per a tu