Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos van trobar un total de 613 plantes al municipi bagenc

Els agents dels Mossos van descobrir un total de 613 plantes en un domicili del Pont de Vilomara distribuïdes en 3 habitacions diferents en un escorcoll realitzat l'1 de maig del 2015, l'endemà de localitzar un cotxe ple de material destinat al cultiu de marihuana en un control rutinari a Monistrol de Montserrat.

A més de les plantes també s'hi van trobar importants quantitats de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució. En total es va confiscar un total de 45.900 grams bruts, dels quals 43.150 corresponien a plantes i branques amb cabdells i 2.750 només a cabdells, a més de llums, ventiladors i material de jardineria per al sel cultiu.

A més de la plantació del Pont de Vilomara, la trama també cultivava marihuana en un domicili de Palau-solità i Plegamans, on s'hi van localitzar 97 plantes, i a Polinyà, amb 30 plantes i multitud de testos preparats per al cultiu. En total la marihuana confiscada en els diferents domicilis dels membres de la trama ascendeix a més de 3 quilograms i mig, el que en aquella època podria tenir un valor de gairebé 17.000 euros. També es va localitzar cocaïna en domicilis però no es pot comprovar que anés destinada a la venda.

Prem per veure més contingut per a tu