Un home que presumptament havia robat en una botiga de Manresa va llençar la caixa registradora que portava a les mans quan van ser enxampat pels Mossos d’Esquadra i va intentar fugir.

Els fets van passar el 24 de desembre, quan cap a les 2:20h de la matinada, al passeig de Pere III de Manresa, els agents que patrullaven per la zona van veure un home que vestia roba fosca i estava en una actitud sospitosa.

Quan la patrulla s’hi va apropar amb el vehicle per fer comprovacions, van observar que la persona portava una caixa enregistradora a les mans. Els agents van intentar barrar-li el pas amb el cotxe policial i l’individu els va llençar la caixa i això va ocasionar danys a la carrosseria de la zona del conductor, situació que va aprofitar per fugir corrents.

Els mossos van iniciar un seguiment i finalment el van poder aturar. El lladre va reaccionar de manera agressiva i va intentar colpejar els policies amb els punys, tot i que finalment el van poder arrestar.

Posteriorment els agents van comprovar els establiments de la zona i en van localitzar una pocs metres amb la porta de vidre forçada, l’interior regirat i amb el taulell amb un espai que quadrava amb el lloc on hi havia la caixa enregistradora.

L’arrestat és un jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina, veí de Manresa, i està acusat de ser el presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i per atemptat contra els agents de l’autoritat i danys.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 24 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.