Segueix-nos a les xarxes socials:

Un ferit crític al caure de 5 metres en un dipòsit de la potabilitzadora de Manresa

El treballador feia tasques de reparació enfilat en una bastida quan va patir la caiguda en un tanc cobert i semisoterrat que estava buit

Un ferit crític al caure de 5 metres en un dipòsit de la potabilitzadora de Manresaarxiu particular

Un treballador de 51 anys va resultar ferit crític en caure, ahir al matí, des d'una altura de cinc metres quan estava fent tasques de restauració a l'interior d'un dipòsit de l'estació de tractament d'aigües potables de Manresa.

Aquesta caiguda que va tenir lloc als dipòsits nous, segons van explicar fonts d'Aigües Manresa es va produir a l'interior d'un dipòsit cobert i semisoterrat que estava buit -ja que s'hi estaven portant a terme tasques de reparació i restauració- i que fa un total de vuit metres d'altura. En el moment de la caiguda, però, l'home estava enfilat en una bastida a 4,97 metres d'altura respecte el fons del dipòsit. Segons les mateixes fonts el ferit estava contractar per una empresa externa a Aigües Manresa.

Segons van informar ahir fonts dels serveis d'emergències, arran de la caiguda l'home va patir contusions al cap però estava conscient. Per fer el rescat, bombers i personal mèdic van accedir a l'interior del dipòsit i van muntar un dispositiu amb cordes per tal de poder evacuar el ferit del seu interior. Tot seguit, la víctima va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Mútua de Terrassa, en estat crític.

Per la seva banda, fonts d'Aigües Manresa van informar ahir que ja s'ha obert una investigació per tal d'aclarir el fets.

Prem per veure més contingut per a tu