Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de nacionalitat espanyola, de 52 i 32 anys i veïns de Sant Vicenç de Castellet, com a presumptes autors de cinc atracaments a benzineres.

El primer dels fets es va produir el 14 d'abril quan un home va atracar una benzinera d'Esparreguera. Dotze dies després, dos atracadors van robar al mateix lloc, intimidant el treballador amb un tornavís. Les indagacions dels investigadors van permetre provar que l'autor de l'atracament del dia 14 era un dels dos autors del robatori del 26 d'abril.

Quan els investigadors de Martorell van difondre les imatges dels atracadors internament per identificar-los, la unitat d'investigació del Bages va informar que investigava tres atracaments a benzineres a la seva demarcació i que la descripció dels autors coincidia amb la dels atracadors d'Esparreguera.

Les gestions van permetre identificar els dos autors dels fets, gràcies en part a un mosso fora de servei que va identificar el vehicle emprat pels atracadors per fugir d'una de les benzineres. Posteriorment, el 29 d'abril els investigadors van ubicar als presumptes autors en un hotel de Martorell on van ser arrestats.

Un cop detinguts es va poder comprovar que un d'ells tenia una ordre de detenció vigent per no haver reingressat a presó.

Els detinguts, que acumulaven 27 antecedents, molts d'ells per robatoris violents, van passar a disposició judicial l'1 de maig i el jutge en funcions de guàrdia va decretar presó provisional.