Ha mort la de 4 anys ingressada a l'Hospital Clínic de València des del passat dia 4 després de l'accident del castell inflable de la fira de Mislata, segons ha informat l'ajuntament d'aquest municipi valencià.

Aquesta és la segona víctima mortal de l'accident, després que dimecres passat morís una altra nena, de 8 anys, per les ferides patides en sortir volant el castell inflable per una forta ratxa de vent i caure violentament contra el terra.

En l'accident van resultar ferits altres set menors, que van rebre assistència hospitalària, encara que ja no queda cap ingressada.

En un comunicat, l'Ajuntament de Mislata lamenta la mort de la segona nena ingressada i declara dol oficial en el municipi fins dimecres que ve al migdia, suspenent-se així tots els actes municipals previstos.

"Transmetem la nostra condolença a la família i coneguts de la petita Vera, que ha perdut la vida amb 4 anys d'edat", assenyala el consistori.

A més, ha informat que es continuen practicant diligències policials i que continua oberta la recerca del cos especial de la Policia Científica per a esclarir els fets i determinar les responsabilitats, si n'hi hagués, de l'empresa de muntatge de la fira.

Finalment, l'Ajuntament de Mislata agraeix de nou als serveis sanitaris, cossos de seguretat i bombers la seva extraordinària professionalitat.