Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos treballadors resulten ferits per cremades en un accident amb una olla a la fàbrica Aneto d’Artés

Els dos empleats, un amb pronòstic greu, van ser traslladats a l’Hospital de la Vall d’Hebron

Dos treballadors van resultar ferits, un amb pronòstic greu i un altre amb pronòstic menys greu, al patir diverses cremades pel vapor d’aigua que va sortir d’una olla industrial a la fàbrica d’Aneto d’Artés.

Els dos treballadors ferits van ser traslladats a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, segons van assenyalar fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident es va produir ahir poc abans de les set de la tarda, i tot i que inicialment es va informar que havia explotat una olla industrial en la qual es fa la cocció de caldos, més tard, fonts dels Bombers de la Generalitat van assenyalar que s’estava investigant si realment s’havia produït una explosió de l’olla en qüestió o si aquesta olla s’havia obert de forma accidental quan al seu interior encara hi havia una gran quantitat de vapor i de líquid en ebullició.

De fet, les cremades que van patir els dos treballadors afectats van ser pel vapor d’aigua que va sortir de l’interior de l’olla de pressió. Segons les fonts consultades, els treballadors van patir cremades a la cara i també a les extremitats.

Aquest accident va tenir lloc poca estona abans de les set de la tarda a la nau que Aneto té al carrer Sant Jordi del polígon industrial de Santa Maria d’Artés.

Arran de l’accident, fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius dels mateixos Bombers e la Generalitat, que van comprovar que l’olla afectada estigués ben apagada, els efectius del SEM que van atendre i van traslladar els dos treballadors ferits fins a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, així com també agents de la Policia Local d’Artés i dels Mossos d’Esquadra.

Precisament aquest últim cos es va fer càrrec de la investigació que ha de determinar quines són les causes del sinistre que va tenir lloc ahir a la tarda. A més a més, també van avisar de l’accident a Inspecció del Treball.

Prem per veure més contingut per a tu