Un tub de la xarxa d'aigua potable malmès ha provocat una fuita a la carretera de Cardona de Manresa i ha deixat sense aigua uns 300 abonats de la zona gairebé 7 hores, de poc abans de les 9 del matí a gairebé les 4 de la tarda.

L'incident s'ha produït a pocs metres de la parada d'autobusos propera a la cruïlla amb el carrer Pompeu Fabra, tanmateix, no s'ha hagut de desviar el trànsit, segons ha explicat l'Ajuntament de Manresa.

S'ha hagut d'interrompre el subministrament parcialment dels números 2 al 36 de la carretera Cardona; del 84 al 104 del carrer del Bruc; els números parells del 2 al 8 del carrer Pompeu Fabra i el 3 del Carrer Cardenal Lluch. El servei s'ha aturat totalment als carrers Era esquerra, Canonge Montanyà i Renaixença, segons Aigües de Manresa.

Aigües de Manresa preveia restablir el servei cap a les dues de la tarda, tanmateix, a aquesta hora únicament tornaven a tenir aigua els veïns del carrer Pompeu Fabra. Ha estat poc abans de les 4 de la tarda que la companyia ha anunciat que el subministrament tornava a arribar correctament a totes les llars.