Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un fill de Joan Laporta a Madrid acusat de maltractar la parella

Els fets van tenir lloc ahir a Madrid, una hora abans del clàssic

Detingut un fill de Joan Laporta a Madrid acusat de maltractar la parellaQUIQUE GARCÍA/EFE

La Policia Nacional ha detingut un dels fills de Joan Laporta per maltractar presumptament la seva parella aquest diumenge, una hora abans de la disputa del Clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, ena un restaurant del centre de Madrid.

Els fets van passar cap a les 3 de la tarda en un establiment de menjar ubicat al carrer Miguel Ángel de la capital espanyola, segons ha avançat el diari digital El Español i han confirmat a EFE fonts de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Allà, a més de nombrosos comensals, hi havia els escortes d'una ministra del Govern, que van trucar a la policia en presenciar com el fill del president culer sacsejava la seva parella.

En arribar els agents, el jove es va mostrar "molt violent" davant la presència policial i s'hauria resistit a la detenció, segons les fonts consultades per EFE. De fet, els efectius del cos de policia van requerir la presència de facultatius de Samur-Protecció Civil, que van administrar a l'arrestat un calmant.

El fill de Laporta va passar durant la tarda a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments.

Prem per veure més contingut per a tu