Segueix-nos a les xarxes socials:

La víctima de l'accident de trànsit d'Isòvol era un veí de la Seu de 92anys

En el sinistre, un xoc frontal a la N-260, també van resultar ferides tres persones més

La víctima de l'accident de trànsit d'Isòvol era un veí de la Seu de 92anysArxiu

Un veí de La Seu d'Urgell de 92 any d'edat va morir aquest diumenge en un accident de trànsit a la N-260, a Isòvol. Dos turismes van xocar frontalment al punt quilomètric 193 d'aquesta via deixant una víctima mortal i tres persones ferides, segons el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís al voltant d'1/4 de 5 de la tarda. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van xocar frontalment. Com a conseqüència de l’accident, el conductor d’un dels turismes, JM. B.T., de 92 anys i veí de la Seu d’Urgell, va morir i les tres persones que viatjaven en l’altre vehicle van resultar ferides menys greus. Una d'elles va ser traslladada a l'hospital Taulí i dues a l’hospital de la Cerdanya.

Arran de la incidència, que va obligar a tallar totalment la via i a fer desviaments, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Prem per veure més contingut per a tu