Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Manresa ja té els nous vehicles al carrer

El cos municipal disposa de 3 nous cotxes i 4 motos que compten amb un renovat disseny que crida l'atenció per un llampant color groc

La Policia Local de Manresa ja té els nous vehicles al carrerArxiu Particular

La Policia Local de Manresa ha renovat la seva flota de vehicles i els nous cotxes i motos ja s'han pogut veure pels carrers de la ciutat. Es tracta de tres cotxes i 4 motos que presenten un disseny nou marcat per un llampant color groc escollit per una recomanació europea, tot i que manté els tradicionals colors blanc i blau.

Els nous vehicles no són propietat de l'Ajuntament de Manresa sinó que s'han adquirit per renting després que s'acabés el contracte dels anteriors. Els 3 cotxes nous són model Ford Kuga i són hibrids endollables. Pel que fa a les motos són model Kawasaki Versys 650cc i són de gasolina. Pel que fa a la resta de cotxes patrulla, que en són tres, el contracte s'acaba durant la primavera del 2024 i la intenció és que quan es renovin siguin híbrids o elèctrics.

Per altra banda, el cos sí que té alguns vehicles en propietat com dues grues, dues furgonetes, dos vehicles camuflats, 3 motocicletes i 5 scooters.

Prem per veure més contingut per a tu