La Policia Local de Manresa ja té els nous vehicles al carrer

El cos municipal disposa de 3 nous cotxes i 4 motos que compten amb un renovat disseny que crida l'atenció per un llampant color groc

Un cotxe nou de la Policia Local durant una actuació a Manresa

Un cotxe nou de la Policia Local durant una actuació a Manresa / Arxiu Particular

Redacció

La Policia Local de Manresa ha renovat la seva flota de vehicles i els nous cotxes i motos ja s'han pogut veure pels carrers de la ciutat. Es tracta de tres cotxes i 4 motos que presenten un disseny nou marcat per un llampant color groc escollit per una recomanació europea, tot i que manté els tradicionals colors blanc i blau.

Els nous vehicles no són propietat de l'Ajuntament de Manresa sinó que s'han adquirit per renting després que s'acabés el contracte dels anteriors. Els 3 cotxes nous són model Ford Kuga i són hibrids endollables. Pel que fa a les motos són model Kawasaki Versys 650cc i són de gasolina. Pel que fa a la resta de cotxes patrulla, que en són tres, el contracte s'acaba durant la primavera del 2024 i la intenció és que quan es renovin siguin híbrids o elèctrics.

Per altra banda, el cos sí que té alguns vehicles en propietat com dues grues, dues furgonetes, dos vehicles camuflats, 3 motocicletes i 5 scooters.