Brownie de xocolata: l'autèntic americà
Està elaborat amb avellanes, que és com normalment els americans preparen aquest deliciós pa de pessic, i amb xocolata semi negra
Descobreix com preparar aquesta deliciosa recepta seguint uns passos molt senzills.
1. Preescalfar el forn a 180 graus.
2. Greixar un motlle. L'ideal del brownie és enfornar-lo en un motlle quadrat o rectangular. Cal greixar bé fins i tot les parets.
3. Fondre la xocolata amb la mantega. Jo ho faig al microones a intervals de 30 segons perquè la xocolata no es cremi.
4. En un altre bol barrejar els ous, el sucre, la farina, la vainilla, el llevat i la sal. Batre fins que la barreja sigui uniforme.
5. Deixar temperar la xocolata i una vegada que s'hagi refredat una mica, batre amb la massa d'ous i la farina fins que la barreja sigui uniforme.
6. Afegir les avellanes picades i barrejar amb l'ajuda d'una espàtula.
7. Bolcar sobre el nostre motlle procurant que la superfície quedi ben uniforme.
8. Enfornar uns 20-25 minuts. El brownie ha de quedar una mica humit per dins. A gaudir!
Ingredients per al pa de pessic:
- 1/2 tauleta (125 g) de xocolata negra al 61% de cacau pur 1,00 €
- 125 g de mantega 0,60 €
- 200 g de sucre 0,20 €
- 2 ous grans 0,12 €
- 1 culleradeta d'extracte pur de vainilla 0,30 €
- 1 pessic de sal 0,02 €
- 140 g de farina 0,07 €
- 1 culleradeta de llevat en pols 0,10 €
- 100 g d'avellanes picades 1,50 €