La cuina d'Espai6: lasanya de cigrons i verdures
Aprèn a cuinar aquesta deliciosa i sana recepta de cuina
INGREDIENTS Per a 6-8 persones
1 paquet de plaques de lasanya fresca Rana
400 g de cigrons cuits i escorreguts
½ porro brunoise
½ ceba morada brunoise
½ carbassó brunoise
1 manat espàrrecs verds a daus
50 g de nous picades
1 safata de tomàquets xerri a quarts
Emmental
2 alls ciselé
2 c.s. de salsa de soja
1 c.s. de vinagre de Mòdena
Farigola
1 c.p. d'orenga
Oli oliva verge
Sal i pebre
Per a la beixamel:
4 c.s. d´oli d´oliva
4 c.s. de farina
250 g de llet
Sal
ELABORACIÓ
Saltem la ceba, el porro i el carbassó, i hi afegim els espàrrecs.
Hi afegim els cigrons, les nous, els alls, la farigola i l´orenga i ho saltem tot uns minuts. Anirem aixafant els cigrons amb una escumadora o amb la cullera de fusta quan ho barregem. Hi afegim els tomàquets, ho salpebrem. Hi afegim la salsa de soja i el vinagre de Mòdena i ho saltem 3 o 4 vegades. Hi afegim 250 ml d´aigua, ho barregem i deixem que bulli fins que sigui sec i es faci una pasta, ho remenem de tant en tant. Quan estigui cremós, ho retirem del foc.
Preparem la lasanya, començant amb pasta i acabant amb pasta. Preparem la beixamel i la posem al damunt de la lasanya. Posem emmental al gust i ho gratinem 10-15 minuts.