Segueix-nos a les xarxes socials:

La cuina d'Espai6: lasanya de cigrons i verdures

Aprèn a cuinar aquesta deliciosa i sana recepta de cuina

La cuina d'Espai6: lasanya de cigrons i verdures

INGREDIENTS Per a 6-8 persones

1 paquet de plaques de lasanya fresca Rana

400 g de cigrons cuits i escorreguts

½ porro brunoise

½ ceba morada brunoise

½ carbassó brunoise

1 manat espàrrecs verds a daus

50 g de nous picades

1 safata de tomàquets xerri a quarts

Emmental

2 alls ciselé

2 c.s. de salsa de soja

1 c.s. de vinagre de Mòdena

Farigola

1 c.p. d'orenga

Oli oliva verge

Sal i pebre

Per a la beixamel:

4 c.s. d´oli d´oliva

4 c.s. de farina

250 g de llet

Sal

ELABORACIÓ

Saltem la ceba, el porro i el carbassó, i hi afegim els espàrrecs.

Hi afegim els cigrons, les nous, els alls, la farigola i l´orenga i ho saltem tot uns minuts. Anirem aixafant els cigrons amb una escumadora o amb la cullera de fusta quan ho barregem. Hi afegim els tomàquets, ho salpebrem. Hi afegim la salsa de soja i el vinagre de Mòdena i ho saltem 3 o 4 vegades. Hi afegim 250 ml d´aigua, ho barregem i deixem que bulli fins que sigui sec i es faci una pasta, ho remenem de tant en tant. Quan estigui cremós, ho retirem del foc.

Preparem la lasanya, començant amb pasta i acabant amb pasta. Preparem la beixamel i la posem al damunt de la lasanya. Posem emmental al gust i ho gratinem 10-15 minuts.

Prem per veure més contingut per a tu