Segueix-nos a les xarxes socials:

Panettone casolà al microones, pas a pas

Aprèn a preparar aquest postre italià molt típic de les èpoques nadalenques

Panettone casolà al microones, pas a pasGetty Images

El panettone és un postre típic de Nadal propi d'Itàlia, fet amb panses i fruites confitades. Malgrat el seu origen italià, aquest pa dolç de Nadal s'ha estès per tot el món i actualment el podem trobar en la majoria de botigues i supermercats. Tot i així, com qualsevol altre postre, també podem elaborar-lo nosaltres mateixos a casa. Sorprèn als teus familiars i convidats amb aquest panettone de Nadal.

Ingredients

- Farina

- Sucre

- Un ou

- Ratlladura de llimona

- Una cullerada de mel

- Mantega

- Fruits secs

- Fruites confitades

- Llevat

- Aigua

- Llet

Preparació

1. Per preparar el panettone casolà el primer serà preparar l'esponja. Per a això, dissoldrem el llevat, l'aigua i el sucre.

2. Després afegirem la llet i la farina i ho barrejarem tot.

3. Posteriorment, haurem de cobrir aquesta barreja amb paper film i posar-la al microones mitja hora.

4. D'altra banda, posem en un bol la farina i el sucre. Després afegirem l'ou, la mel i la ratlladura de llimona.

5. Afegim la barreja anterior, la de l'esponja, i anem pastant.

6. Quan ens quedi una massa llisa, començarem a afegir la mantega i a escampar els fruits secs i les fruites.

7. Finalment, cal ficar dos minuts la massa al microones a una potència de 20 watts.

8. Un cop passat aquest temps traiem el paper film i tornem a posar-lo al microones 10 minuts més a 60 watts.

Prem per veure més contingut per a tu