Segueix-nos a les xarxes socials:

Casa Gourmet celebra el 40è aniversari de la DO Ribera del Duero amb la seva nova selecció de vins

La botiga en línia de regió7 llança aquest mes d’abril una selecció de negres amb els quals rendeix tribut a aquesta terra vitivinícola; inclou el llançament d'Emina Emoción 2015

Casa Gourmet celebra el 40è aniversari de la DO Ribera del Duero amb la seva nova selecció de vinsArxiu

Casa Gourmet, botiga en línia de Regió7, participa aquest mes d'abril de l'homenatge a Ribera del Duero, zona vitivinícola que aquest any celebra el 40è aniversari com a Denominació d'Origen. I ho fa llançant una selecció única amb tres negres de la Ribera: Emina Emoció 2015, de Bodegas Emina (que és novetat al mercat), Teófilo Reyes Selecció Especial 2019 de Bodegas Reyes i Marquès de Burgos Criança 2018 de Bodegas LAN. La selecció d'abril de inclou 6 ampolles (2 de cada marca) a un preu total de 54 euros, i el seu valor real al mercat és de 100 euros.

Emina Emoción 2015 és un llançament únic, un vi d'autor 100% ull de llebre, complex i elegant. Un vi pur, tradicional i modern alhora, elaborat amb raïms seleccionats de la zona de Valdebaniego. Simbolitza molt per a Bodegas Emina, ja que forma part del seu projecte de sostenibilitat i posa les bases per a un futur cada cop més eficient i compromès amb la societat i el medi ambient a Ribera del Duero.

Ribera del Duero: Un tribut a la terra

Casa Gourmet vol fer un tribut a Ribera del Duero, terra que produeix excel·lents vins de reconeixement mundial. Vins marcats per un clima extrem, per l'altitud i per la complexitat del terrer, que donen com a resultat raïms de qualitat exquisida. Ribera del Duero commemora aquest 2022 els primers 40 anys de la constitució de la DO. Aquest reconeixement ha contribuït a impulsar una marca de qualitat que, en només quatre dècades, ha aconseguit situar els seus vins entre els més reconeguts del món. És una DO versàtil, creativa, avantguardista, innovadora i amb esperit propi.

Emina Emoció 2015 neix al cor de la Ribera. És fresc, elegant i deixa entreveure aromes a fruits vermells madurs i a fruites negres especiades amb tocs de cacau i fustes nobles. És un vi amb caràcter, fresc, però amb gran longitud, sense becs ni arestes, arrodonit gràcies a la seva criança que li atorga un sabor perllongat a la boca. L'elegància i la complexitat s'assimilen a les d'un Reserva. És perfecte per combinar-lo amb carns, com ara la ploma ibèrica.

Teófilo Reyes 2019 i Marqués de Burgos 2018

Teófilo Reyes Selecció Especial 2019 és serè, amb cos, elegant i molt versàtil. Segons José Peñín, crític vinícola fundador de la Guia Peñín dels Vins d'Espanya i col·laborador de Casa Gourmet, aquest vi és dels pocs que encara manté l'estil del ribera de tota la vida: Color intens, fruita negra madura, cos i bona associació amb els torrats del roure».Teófilo Reyes, fundador d'aquest celler, va ser far d'aquesta Denominació d'Origen i va elaborar amb el seu mestratge enològic, així com amb gran intuïció i coneixement, vins de reconegut prestigi. De fet, Teófilo Crianza va ser el primer vi nacional a obtenir 99 Punts Parker.A la vista és net, de color cirera amb vora grana. Al nas se senten notes de fruita madura, caramel i torrats. A la boca és sedós, amb records de minerals, confitura i balsàmics. Està recomanat per maridar amb carns vermelles, rostits, guisats condimentats i formatges.

Vinyes de la Ribera del Duero

El tercer vi de la selecció de Casa Gourmet és Marquès de Burgos Crianza 2018. Es tracta d'un negre calmat, assossegat i poderós, que expressa la intensitat i l'elegància de vinyes sotmeses a grans contrastos tèrmics. Els ceps de Marquès de Burgos Criança de Bodegas LAN, són molt presents a la Ribera del Duero i procedeixen de la zona de Quintana de Pidio, on s'obtenen raïms d'una qualitat excepcional. Són raïms petits, amb molts polifenols i aromes que es traslladen al vi.

És de color vermell cirera fosca i té aromes de fruita vermella i negra, amb notes de muntanya baixa, herbes aromàtiques, tons balsàmics, lleugers torrats i xocolata. A la boca exploten els tanins dolços i sucosos, que deixen un grat record. Es pot maridar amb plats de cullera, llegums, guisats, caça, carns vermelles i formatges curats.

Com funciona el club de vins?

A Casa Gourmet es pot adquirir aquesta selecció de 6 ampolles de vins de Ribera del Duero bé a través de la botiga en línia casagourmet.es o bé per telèfon: 932 279 499.

Els lectors i lectores també es poden donar d'alta al Club de Vins, sense cost, i beneficiar-se de tots els seus avantatges: despeses d'enviament gratuïtes en aquesta selecció i preus exclusius amb descomptes importants. I tot sense compromís de compra, de manera que el soci o sòcia pot saltar la selecció del mes que no li interessi. 

Prem per veure més contingut per a tu