RECEPTES | Arròs a la criolla
INGREDIENTS
- 200 g d’arròs
- 1 pit de pollastre
- 200 g pernil fumat
- 3 tomàquets
- 12 llagostins
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 1 pebrot verd
- 2 cebetes
- 2 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de timó i orenga
- 5 fulles de sàlvia fresca
- 4 cullerades de julivert
- 300 cc caldo de pollastre
- 300 cc oli
PREPARACIÓ
- Escalfar l’oli en una cassola i daurar el pollastre tallat a daus amb el pernil fins que agafin color. Retirar i reservar.
- En el mateix oli, sofregim la ceba, l’api i el pebrot trinxats, les cebetes a rodanxes, l’all trinxat, el llorer, el timó, l’orenga, la sàlvia i la meitat de julivert.
- Afegir els tomàquets pelats i tallats a daus i l’arròs.
- Incorporar el caldo i coure a foc lent uns 20 minuts. Afegir els llagostins prèviament saltejats, el pollastre, el pernil i remenar amb l’arròs.
- Empolvorar amb la resta de julivert i servir calent.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris