RECEPTES | Arròs a la criolla
![Arròs a la criolla](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/f5c73db6-eeb3-4c99-b6e3-292b0ac2dca9_16-9-aspect-ratio_default_1282997.jpg)
Arròs a la criolla
INGREDIENTS
- 200 g d’arròs
- 1 pit de pollastre
- 200 g pernil fumat
- 3 tomàquets
- 12 llagostins
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 1 pebrot verd
- 2 cebetes
- 2 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de timó i orenga
- 5 fulles de sàlvia fresca
- 4 cullerades de julivert
- 300 cc caldo de pollastre
- 300 cc oli
PREPARACIÓ
- Escalfar l’oli en una cassola i daurar el pollastre tallat a daus amb el pernil fins que agafin color. Retirar i reservar.
- En el mateix oli, sofregim la ceba, l’api i el pebrot trinxats, les cebetes a rodanxes, l’all trinxat, el llorer, el timó, l’orenga, la sàlvia i la meitat de julivert.
- Afegir els tomàquets pelats i tallats a daus i l’arròs.
- Incorporar el caldo i coure a foc lent uns 20 minuts. Afegir els llagostins prèviament saltejats, el pollastre, el pernil i remenar amb l’arròs.
- Empolvorar amb la resta de julivert i servir calent.
- Més de 20 anys esmorzant cada dissabte al Golden
- Dos professors de Manresa recullen prop de 5.000 signatures per canviar el sistema d’ensenyament
- El superaliment ric en antioxidants que has de consumir cada nit per millorar la memòria
- Detenen un home a Berga per forçar la seva exparella a pujar en un cotxe i retenir-la contra la seva voluntat
- L’Ajuntament estudia la creació de noves piscines públiques a Manresa
- ERC de Sant Vicenç dels Horts demana a la direcció nacional que 'depuri responsabilitats' pel ninot de Junqueras
- Necrològiques del 9 de juliol del 2024
- Canvis en la gratuïtat del Túnel del Cadí: es farà per mitjà d'una app vinculada a la matrícula del vehicle