RECEPTES | Arròs a la criolla
INGREDIENTS
- 200 g d’arròs
- 1 pit de pollastre
- 200 g pernil fumat
- 3 tomàquets
- 12 llagostins
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 1 pebrot verd
- 2 cebetes
- 2 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de timó i orenga
- 5 fulles de sàlvia fresca
- 4 cullerades de julivert
- 300 cc caldo de pollastre
- 300 cc oli
PREPARACIÓ
- Escalfar l’oli en una cassola i daurar el pollastre tallat a daus amb el pernil fins que agafin color. Retirar i reservar.
- En el mateix oli, sofregim la ceba, l’api i el pebrot trinxats, les cebetes a rodanxes, l’all trinxat, el llorer, el timó, l’orenga, la sàlvia i la meitat de julivert.
- Afegir els tomàquets pelats i tallats a daus i l’arròs.
- Incorporar el caldo i coure a foc lent uns 20 minuts. Afegir els llagostins prèviament saltejats, el pollastre, el pernil i remenar amb l’arròs.
- Empolvorar amb la resta de julivert i servir calent.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Turull demana des de Manresa als votants que no deixin que Illa sigui el president