El pis on va viure la princesa Margarida, germana de la reina Elisabet II, al palau londinenc de Kensington serà la residència oficial dels ducs de Cambridge. Segons han informat fonts del palau de Saint James, van ser Guillem i Caterina els qui van triar aquest apartament, que necessitarà treballs de remodelació abans que la parella, que es va casar el 29 d'abril passat, pugui mudar-s'hi.

Els plans dels ducs van ser aprovats per la reina i pel príncep Carles, hereu de la Corona britànic. En aquest pis hi va viure Margarida després del casament amb Lord Snowdon, l'any 1960, i fins al divorci, 18 anys després.

De moment, es desconeix quant costarà habilitar el pis dels ducs de Cambridge, on caldrà canviar la calefacció i el sistema elèctric. "L'abast dels treballs necessaris per fer que l'apartament sigui habitable encara no s'ha establert, però el pis no estarà llest per ser ocupat almenys fins a mitjan 2013", va assenyalar el portaveu de Saint James.

Els darrers dies també han sorgit alguns rumors que apunten que els ducs de Cambridge podrien estar esperant el seu primer fill. Dimecres passat, en una visita a un centre d'Unicef a Copenhaguen, Caterina va fer saltar l'alarma en evitar menjar un determinat aliment i seguidament mirar amb complicitat el seu home.