Les revistes del cor inunden les portades amb la mort del pare d'Iñaki Urdangarin, però també recullen el casament sorpresa de Telma Ortiz, germana de la princesa Letícia. Una cerimònia secreta però no tant, perquè la revista Hola! en fa públiques unes imatges exclusives.

Cansats de tantes especulacions, Telma Ortiz i el fill de l'expresident de Navarra, Jaime del Burgo, van decidir casar-se de sorpresa divendres passat en una íntima cerimònia al monestir de Leyre, un dels monuments historicoartístics més importants del Regne de Navarra.

Els nuvis només van tenir com a companyia la filla de la núvia, Amanda, de quatre anys, fruit de la seva relació amb el també advocat Enrique Martín Llop, un matrimoni amic i els pares del nuvi. Van voler mantenir tant en secret el seu enllaç que Telma Ortiz va accedir al monestir amb un vestit marró i va ser a l'interior on es va vestir de núvia. Telma va triar per a aquesta especial ocasió un senzill vestit blanc de dues peces amb pantalons tipus palazzo de cintura alta, un cos de gasa encreuat i una torera de màniga tres quarts.

El banquet va ser molt senzill i va ser compost pel menú del dia de l'hostatgeria del monestir, amb plats navarresos tradicionals. Ja a la nit, els nuvis es van reunir amb els germans de Jaime, que pel que sembla no van conèixer la notícia fins llavors, al castell de Gorraiz, on van celebrar un discret sopar en un reservat amb capacitat per a vint persones.