L'artista colombiana Shakira, la companya del jugador del Barça Gerard Piqué, assegura que l'èxit del tema Waka Waka, sintonia oficial del mundial de Sud-àfrica del 2010, li "va canviar la vida", ja que "va fer possible el naixement del seu fill Milan, que va rebatejar com a Waka baby.

Shakira, que va fer aquestes declaracions a Los Angeles en la inauguració d'una emissora de ràdio hispana, va admetre que el nen té una retirada a ella i va assegurar que, ara per ara, no té plans per casar amb Gerard Piqué.

Shakira ha de viatjar properament a Brasil. Serà al mundial del 2014, on farà promoció dels seu tema La La La. Aquest tema està inclòs en el disc oficial de la FIFA. "Penso que serà un any bo per a Colòmbia" futbolísticament, segons els pronòstics de la cantant. L'equip de futbol de Shakira fa 16 anys que no acudia a una cita mundialista.

Tornant al Waka Waka, Shakira va recordar l'èxit de la composició, que ha estat ha estat reproduïda en les seves versions en anglès i en castellà més de 700 milions de vegades, segons dades de YouTube. La mateixa artista admet que la xifra l'impacta. "Van ser moments molt importants. Si no hagués estat per aquesta cançó Milan no seria el meu fill, no hi seria, perquè no hauria conegut el seu pare. Per sort em va passar i ara puc explicar la història", va dir.