Albert II i Charlene de Mònaco van anunciar ahir que esperen el seu primer fill i que el naixement tindrà lloc cap al desembre, tres anys i mitjà després del seu casament al Principat.

"El príncep i la princesa de Mònaco estan encantats d'anunciar l'embaràs de la princesa Charlene. El naixement és previst per a final d'any", va indicar la parella en un concís comunicat difós pel Palau monegasc.

Es tracta del seu primer fill en comú, i arriba en un moment en què no han aconseguit fer aturar els rumors sobre les seves desavinences i la dificultat de la sud-africana per adaptar-se a la vida al Principat i a la seva família política. El bebè, del qual no s'ha facilitat el sexe, serà el primer en la línia de successió, ja que fins ara l'ocupava la princesa Carolina, germana del sobirà.

"Crec que vaig necessitar una mica de temps per instal·lar-me i adaptar-me. No em poso cap pressió. Arribarà quan hagi d'arribar", va assenyalar la princesa sobre la seva eventual maternitat en una entrevista concedida a principi de mes al periòdic Sunday World. Charlene, de 36 anys d'edat, assegurava llavors que en aquests primers anys després del seu matrimoni s'ha centrat a fer-se al seu nou rol i a promoure la seva fundació humanitària, però deia que ja estava preparada per ser mare.