Un home que va fer fortuna en el sector immobiliari ha començat a amagar diners en diferents llocs de Los Angeles amb l'objectiu de repartir part de la seva riquesa amb els qui siguin capaços de seguir les pistes que deixa al seu compte de Twitter @*hiddencash, segons va informar el diari Los Angeles Times. Aquesta espècie de joc de recerca del tresor va començar a Sant Francisco i des de dimecres es va traslladar a Los Angeles, on nombrosos residents es van llançar a la caça del bitllet verd.

Els primers sobres amb diners van ser trobats en una font a la zona de Los Feliz per dos veïns que es van embutxacar 250 dòlars i 100 dòlars, segons CBS, si bé van optar per compartir una part del premi amb altres persones que participaven en la recerca.

El misteriós donant, que va ser entrevistat a la televisió sense desvelar la seva identitat, diu tenir entre 35 i 45 anys, i va declarar que se li va ocórrer la idea de regalar diners després d'obtenir un benefici de sis xifres en un acord immobiliari. Hidden Cash va aparèixer a Twitter el 23 de maig com "un experiment social anònim per fer el bé" i el seu creador demana que els qui trobin els diners tuitegin la troballa. En el seu perfil en Twitter figura també una adreça de correu electrònic on el benefactor rebi centenars de peticions d'ajuda financera.