Segueix-nos a les xarxes socials:

Regió7 reunirà en una galeria les millors imatges de l'estiu dels lectors

Entre els participants que enviïn fotografies de vacances al diari se sortejaran diferents premis

Regió7 reunirà en una galeria les millors imatges de l'estiu dels lectors

Un estiu més, Regió7 convida els lectors a compartir les seves fotografies d'estiu. Tant si es viatja a l'estranger com si es fan les vacances al Principat, es pot participar de la iniciativa només agafant la càmera, immortalitzant les vacances i fent-nos arribar les instantànies. Totes les fotos es podran veure a la nostra pàgina web (www.regio7.cat) i una selecció de les millors sortiran publicades en l'edició en paper. I, a més, podràs guanyar diferents premis.

Com compartir les fotografies? Si ets usuari registrats a Regió7.cat: accedeix a l'àlbum de fotos de l'estiu fent clic i penja la teva foto directament. Cal recordar que ser usuari de www.regio7.cat és gratuït i permet, entre d'altres coses, comentar notícies, obrir un blog personal o participar en concursos exclusius.

Si no s'és usuari registrat de Regió7.cat es poden enviar les teves fotos a concurs@regio7.cat especificant al correu el nom i cog-noms del fotògraf, la localitat de procedència i una breu descripció de la imatge.

El lector assumeix l'autoria de la foto i Regió7 es reserva el dret de no publicar aquelles que puguin ferir sensibilitats o no es considerin aptes. El lector també accepta que les imatges quedaran publicades a www.regio7.cat, sempre respectant els drets d'autor.

Entre tots els lectors que enviïn les seves fotos de l'estiu a Regió7 se sortejaran guies del camí de Sant Jaume, motxilles bandoleres, planxes de viatge i un lot de DVD dels Pirineus. Els guanyadors es donaran a conèixer al web de les fotos de l'estiu.

Prem per veure més contingut per a tu