Marga Pradas explica a Moià com és la cuina del tàper
Formant part de les activitats que organitza l'associació moianesa Cultura de la Dona, Marga Pradas, autora del llibre L'hora del tàper, va explicar de forma pràctica com preparar tres plats fàcils d'elaborar i gustosos i que consten en la seva publicació: pastís de carbassó, hamburgueses de llenties amb salsa de iogurt i, de postres, pastís de Santiago. Hi van assistir 38 persones que van seguir amb atenció la preparació dels plats. Cultura de la Dona ha organitzat enguany i com cada estiu unes classes de cuina d'estiu tots els dimecres de juliol i els dos d'agost a les 5 de la tarda fins a coincidir amb la festa major, a Can Carner, carrer de les Joies. Dimecres la farà l'Edu, del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià. ?-Carles Illa
Més a Gent
-
Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
-
María del Monte fa 62 anys, però no és feliç: "No són dies fàcils"
-
Ana Boyer i Fernando Verdasco, pares del seu tercer fill
-
Rosalía visita per sorpresa els infants amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona