Prop de 200 persones es van aplegar a Santpedor per donar el tret de sortida al programa de caminades saludables A cent cap als cent. El mal temps va obligar a modificar el recorregut inicial previst a l'entorn del terme municipal i es va convertir en una passejada a peu fins a l'ermita de Santa Anna, un petit circuit pel nucli antic de la vila i una visita fins als aiguamolls de la Bòbila. Els participants van tancar el matí a la sala de Cal Llovet amb un dinar de germanor, on van ser rebuts per l'alcaldessa, Laura Vilagrà, i pel regidor d'Esports, Agustí Comas, que els va acompanyar durant tota la jornada. Després de l'àpat, els caminants van poder gaudir de les actuacions preparades pels avis de la llar de Ca l'Arola.

El programa de passejades inclou tres sortides més que s'aniran desenvolupant durant el 2015 a cadascun dels municipis que van prendre part de la primera trobada: Martorell (22 de gener), Cerdanyola del Vallès (26 de febrer) i Sant Andreu de la Barca (25 març).

Els grups de passejades són diferents en cada edició i els elaboren des de la Diputació de Barcelona, l'organisme responsable d'aquest programa per a la gent gran que s'ofereix a través de l'àrea d'Esports.