La família Kardashian s'embutxacarà ni més ni menys que cent milions de dòlars (una mica més de 89 milions d'euros) després de renovar el seu contracte amb el canal de televisió nord-americana E! per quatre anys, publica avui el diari New York Post.

L'acord amb E!, que, segons el diari, és el més car en la història dels programes de telerealitat, inclou almenys quatre noves temporades del popular realityKeeping up with the Kardashians.

El contracte va ser tancat per la matriarca del clan, Kris Jenner, i inclou les seves filles Kim, Khloé i Kourtney Kardashian, i Kendall i Kylie Jenner, però el seu exmarit Bruce Jenner no forma part perquè tindrà un programa propi basat en el seu canvi de sexe .

"A partir d'ara podrem veure més coses de la família Kardashian. És un contracte realment gros (...) i que s'expandirà en el futur", segons van dir fonts de la cadena no identificades que cita el mateix diari.

També continuarà l'emissió del programa Kourtney & Khloé Take the Hamptons, mentre que Khloé seguirà col·laborant en la retransmissió de diferents catifes vermelles i Kim produirà en el futur el seu propi programa.